مسجد ملاباشی
این مسجد در سال 1229 هجری قمری در محله عبیدزاکانی تاسیس شد. شیخ به جهت همسایگی با مسجد هماره متولی بنا و تعمیرات مسجد بود و در دهه ی 1330 نسبت به بازسازی مجدد مسجد اهتمام نمود. دوگانه صبح را در آن ادا می نمود و مسجد را به جهت محلی برای حضور همسایگان هماره برپا و سرپا نگاه داشته بود.
مدرسه التفاتیه
این مدرسه که یکی از کهن ترین مدارس موجود قزوین (واقع در خیابان آیت الله خمینی فعلی) است در دوره ایلخانی توسط یکی از امرای ایلخانان به نام خواجه التفات بنا شده و دارای طرحی دو ایوانی و یک طبقه است . سر در ورودی مدرسه که با احداث خیابان تخریب شده در جانب جنوبی قرار دارد و کتیبه بسیار نفیس آن هم اینک در بخش دوره اسلامی موزه ایران باستان نگهداری می شود . حیاط مدرسه به صورت مستطیل است که در چهار کنج آن ایوانچه ساخته و به شکل هشت ضلعی نگینی در آورده اند و ۲۶ حجره و یک مدرس در دور تا دور آن قرار گرفته که همه حجره ها با ایوانچه ای به حیاط راه می یابند. پوشش همه حجره ها از نوع طاق آهنگ با قوس تیزه دار است . از ویژگی های مدرسه التفاتیه آب انباری در وسط حیاط است که گنجایش ۹۰۰۰۰ لیتر آب را دارا است . این اثر در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۷۶ با شماره ثبت ۱۸۸۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
دو بیتی آیت الله سامت بر سر درب پیغمبریه قزوین
تنها سروده مرحوم آیت الله سامت (ره) که سال ها با تابلویی بر ضریح مطهر نصب بود در سال های اخیر به صورت سر درب این بقعه مبارکه بر ورودی بقعه نصب گردیده است.
روضه چهارانبياء باصالح بن مجتبی
كن زيارت از سر اخلاص تا يابی صفا
نام نيك انبياء اين باشد ای اهل ولا
يك سلام و يك سلوم و يك سهلوی والقيا